Wat zijn paranormale gave

Iedereen beschikt over een paranormale gave alleen is lang niet iedereen daar bewust van. Het is het zesde zintuig dat er juist voor zorgt om immateriële waar te kunnen nemen. Zij maken gebruik van hun derde oog zoals ze het ook wel eens benoemen.

Wat gebeurt er bij het openstellen van je gave

Iemand die een paranormaal begaafd heeft een versterkte intuïtie. Je pikt als ware heel veel dingen op en dat is niet altijd even makkelijk. Je staat in feite open om dingen te kunnen ontvangen. Het is hierin belangrijk dat je jezelf ook beschermt en ook aangeeft aan je gids wanneer je even met aardse dingen bezig wilt zijn. Iemand die pas ontdekt dat hij of zij beschikt voor het openstellen van zijn of haar derde oog wat hierboven vermeld staat kan nog wel eens een overweldigend gevoel krijgen. Vaak is het uit onbegrip of niet weten hoe ze ermee kunnen omgaan. Het is daarom verstandig dat je je ervaringen deelt met een gelijkgestemde om hulp en advies in te winnen.

Wat kun je met je paranormale gave

Er zijn verschillende vormen die je kunt hebben. Zo heb je het helder weten wat je doorkrijgt van je gids. Het helder voelen dan beschik je over het instinct waar je bijvoorbeeld kunt voelen wanneer iemand somber is of hulp nodig heeft. Het helder ruiken bijvoorbeeld wanneer je een parfum ruikt van een overledene. En dan heb je ook nog het stukje helderziend dus het waarnemen van geesten. Het stukje helder horen van iemand zijn of haar stem die overleden is.  Je kunt andere mensen helpen door een kleine hand aanrijking te geven door het geven van een boodschap van je hoofdgids of van een overledene die zich meldt. Of iemand die helder voelend is kan je pijn verminderen door zijn of haar hand op de pijnlijke plek te leggen. Maar het wil niet zeggen dat ze het kunnen genezen ze verwijzen je altijd door naar een arts.

Waar zit het verschil tussen een medium en paragnost

Een medium verzamelt informatie door behulp van zijn of haar gids. Zo kan een medium dus contact leggen via zijn gids met een overledene. Je kunt het vergelijken met de media die ook zijn informatie vergaart. In feite is een medium een doorgeefluikje tussen het bovennatuurlijke en het aardse leven. Een paragnost beschikt over bijna alle zintuigen behalve het contact leggen met dierbaren die overleden zijn.