Kun je paranormaal worden

Jazeker kun jij je paranormaal gaan ontwikkelen. Als je op een goede manier luistert naar je lichaam door middel van meditatie en je hoofd leeg te maken. Zelf heb je misschien al seintjes gekregen of situaties meegemaakt waardoor je onbewust of bewust al een lijntje hebt opengezet. Er bestaan ook wel trainingen zoals Reiki en intuïtieve ontwikkeling om je intuïtie sterker te maken. Ook kun je ook meditatie lessen volgen. Het is waar je jezelf goed bij voelt.

Aangeboren paranormaal begaafdheid

Er zijn mensen die vanaf hun geboorte al paranormaal begaafd zijn, die hebben een hogere connectie met de spirituele wereld. Kinderen tot aan zes jaar kunnen makkelijker contact maken met hun gave omdat zij makkelijker open staan en een verruimde gedachten hebben. Zij kunnen bijvoorbeeld geesten zien en erop een bepaalde manier mee communiceren. Op wat latere leeftijd is de gave er ook nog wel maar raak je door invloeden van buitenaf de connectie een beetje vertroebeld.

Contact maken met je innerlijke zelf

Door jezelf open te stellen en je geest vrij te maken en door heel veel te mediteren krijg je een sterkere intuïtie vermogen. Gaan je gedachten overal heen dan kun je eens proberen door een geleide meditatie te doen. Je gaat meer voelen en daarop vertrouwen. Ook je onderbuikgevoel zal je aangeven wat goed voelt en zal je dan ook sneller waarschuwen wanneer er iets niet klopt aan een situatie of aan een persoon.

Je laten inwijden

Je kunt bijvoorbeeld je laten inwijden door Reiki te volgen. Om zelf eerst te ervaren wat het met een persoon doet kun je zelf ook eerst behandelingen laten plaats nemen. Bepaalde blokkades in je lichaam worden opgeheven en jouw energieveld binnen in je gaat weer stromen waardoor je ook beter gaat voelen. Dit wordt door een Reiki master gedaan die een langere tijd daarmee bezig is geweest en ervoor is opgeleid.

Intuïtieve ontwikkeling

Die worden gegeven door gelijkgestemden. Zij gaan dan samen met jou en een hele groep andere mensen je kennis laten maken met alles wat met de paranormale wereld heeft te maken. Denk aan bijvoorbeeld psychometrie en numerologie. Foto lezen van mensen, en werken aan je telepathisch vermogen. Zo zijn er vast nog vele andere mogelijkheden die op je pad gaan komen of je krijgt van die kleine hintjes die maar steeds weer terugkomen. Dat is dan ook een teken waar je dan ook iets mee mag gaan doen. En misschien kun je dan ook weer andere mensen helpen.