Verschijningen en paranormale gave, heeft het overeenkomsten?

Het ligt dicht bij elkaar maar er zit toch een verschil tussen een verschijning en paranormale gave. Het heeft toch te maken met het stukje helderziendheid dus niet iedereen met een gave kan automatisch een verschijning zien. Er zijn mensen die ze wellicht kunnen horen of kunnen ruiken of proeven.

Verschijningen en paranormale gave, heeft het overeenkomsten?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Er zijn verschillende soorten verschijningen waarbij iemand die helderziend is kan waarnemen. Zo bestaan geesten van overleden dierbaren die zich kunnen melden. Klopgeesten die je kunt horen en die op een onverklaarbare manier laten weten dat ze er zijn. Door middel van voorwerpen te laten bewegen, of lichtjes die uit het niets aan en uit gaan en dan hebben we het niet over dat bijvoorbeeld de fitting kapot is gegaan. Je hebt ook tunnel licht bollen die zich in grotten in grote getallen manifesteren of in tunnels. Op plekken waar vroeger oorlog is geweest zie je ze heel goed. Of geesten in je huis die goed of kwaadwillend zijn.

Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Huisdieren zijn ook zeer gevoelig

Huisdieren zoals honden en katten zijn zeer gevoelig en kunnen ook het een en ander waarnemen. Vooral katten kunnen licht bollen zien. Dat merk je dat ze op een gegeven moment naar iets staren in de woonkamer en beginnen te mauwen. De ogen van katten zijn heel scherp en zij zien juist makkelijker iets wat in huis gebeurt. Honden zijn iets minder bewust van het feit dat er iets in huis speelt die houden zich eerder bezig met het baasje of bazinnetje dan met licht bolletjes. Maar als zij merken dat er een geest rondzweeft midden in de nacht dan kan het voor hen wel beangstigend zijn waardoor ze uit het niets gaan blaffen of janken.

Huis laten reinigen

Als je het gevoel hebt dat er steeds aanwezigheid is van een geest in je huis en je hebt er ook wel een beetje angst ervoor en je huisdieren doen ook een beetje vreemd. Waardoor een geest wel eens in huis kan blijven, kan meerdere oorzaken hebben. Sommige geesten zijn verward of hebben het gevoel dat bepaalde zaken in hun aardse leven nog niet zijn afgerond. Zij willen niets liever dan ook hun rust terugvinden. Dan kun je je huis reinigen door gebruik te maken van salie of speciale wierook. Of je kunt een medium inschakelen die ervoor zorgt dat er weer rust en positiviteit terugkomt. Zij weten precies hoe ze een geest weer naar het licht kunnen sturen.